Един от най-секси рок музикантите у нас  Деян Каменов-Дидо е

...
Един от най-секси рок музикантите у нас  Деян Каменов-Дидо е
Коментари Харесай

Дидо от Д-2 изостави жена си, причината ще зарадва фенките м...

Един от най-секси рок музикантите у нас  Деян Каменов-Дидо е направил сериозен компромис в персоналния си живот. 36-годишният музикант от " Д-2 " ще се раздели за известно време с жена си Юлия Кулиш и дребното си момченце, с цел да влезе в шоуто " Фермата ". Той завоюва формата през 2018 година, а с парите от шоуто си направи домашно видео. " Влизам с кеф, знам какво ме чака ", сподели Дидо.

В същото време жена му - Юлия Кулиш, моделка от " Визаж ", стана преводач на Наталия Кобилкина и съветските й психоложки. Украинската хубавица роди момченце – Давид, от музиканта, а преди този момент от първия си брак с футболист тя има също момче - Игор. Огънят на любовта на Дидо и Юлия пламва на концерт на " Аеросмит " - тя го вижда и незабавно не помни за Стивън Тейлър.

Животът ги среща малко по-късно, тъй като по това време и двамата са обвързани. Тя твърди, че първа му е предложила брак, въпреки и на смешка, а след това имат две сватби.

Красивата украинка е щерка на някогашния вратар Игор Кулиш, който е играл у нас. Първият й брак е с футболиста Александър Князев. Двамата се развеждат поради несходство в характерите, написа hotarena.net. Преди да се задоми с Дидо, Юлия е една от най-ухажваните моми в Украйна. Един от най-хубавите й другари е някогашната звезда на " Челси " и " Милан " Андрий Шевченко. Познава се персонално и със Силвио Берлускони, защото е живяла в един от неговите квартали и е била модел в Милано.

" В момента ми харесва работата като преводач при Наталия Кобилкина. Познавам логиката на психиката, изучавала съм я, по тази причина няма нещо, което да не разбирам ", споделя Юлия Кулиш, която има и личен бизнес. В него й оказват помощ другари.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР